De route

 

Het adres van ons huisje  is Veendijk 8, maar voor de tomtom  is het adres Lemsterweg 2, 848 5KL Munnekeburen . De parkeerplekken voor de auto zijn tegenover dit postadres en voor de Oldelamerbrug. Hierna gaat u te voet verder over het schelpenpad. Halverwege het pad bij de sluis, ligt ons vakantiehuisje, het voormalige sluiswachtershuisje.

 

Per auto: Via de weg door de Flevo- en Noord- Oostpolder richting Lemmer: direct na het passeren van Emmeloord rechtsaf, richting Wolvega(afrit 15), dan via Kuinre( N 351) bij Scherpenzeel linksaf slaan, richting Munnekeburen. De eerste brug die bereikt wordt (na Munnekeburen) is de Oldelamerbrug. Vlak ervoor rechts parkeren.

Via de weg Meppel-Wolvega: In Wolvega de afslag nemen Lemmer-Sonnega, totdat weer de Oldelamerbrug wordt bereikt.

 

Per trein: De trein in Zwolle-Leeuwarden nemen en uitstappen in Wolvega. Hier de bus nemen richting Scherpenzeel-Kuinre, uitstappen Oldelamerbrug.

De bus gaat niet regelmatig dus informeer van te voren: 0900-9292.

 

Eenmaal bij de Oldelamerbrug: Hier moeten de automobilisten de auto achterlaten en te voet verder gaan over het fietspad, met de Helomavaart a.d. linkerhand. Na het bruggetje over de sluis ligt het huisje schuin rechts voor u. Alleen in een noodgeval mag er met een auto over de dijk gereden worden.

 

U kunt uiteraard ook uw eigen route plannen via Google Maps en deze eventueel uitprinten. Klik hier om de kaart weer te geven en vul uw vertrekpunt in. Het eindpunt is al voor u ingevuld

(Veendijk 8, 8481 JC Nijetrijne).